Tuttugu Takım: fenerBahçe Ruh Hali: Kayıt tarihi: 19/01/09
Konu: Geri: Murat Ekeni Sokakta Görseniz Napardiniz? Ptsi 19 Ocak - 21:35
çok iyi skeç yazdığını çok iy bir oyuncu olduğunu söyler neden bu kaadr karizmatik olduğunu sorar ve fotoğraf çekmek için izin isterdim birde onu çok sevdiğimi
Konu: Geri: Murat Ekeni Sokakta Görseniz Napardiniz? Cuma 23 Ocak - 17:49
Murat'ı görsem önce bi dumur olarak ablak ablak bakardım bi 20 snye kadar sonraa cesaretimi topLayabilirsem yanına gidip birLikte ftorf çktrebLirmiyiz diye sorardım... eger toplayamazsam uzaktan fotorafını cker ve gün boyu o fotorafa bakardım
öncelikle gördgmde bi çıglık atardım mal gbi kalırdım :d sonra giderdim boynuna atlardım öperdim resm çekinirdim bol bol onu çok sevdgmi nerdeyse her gün rüyamda gördgmü söylerdim tabi inanırsada en son olarakda bi kaç kez daha öperdim sarılırdım msn sni isterdm snnda da onu görmüş oldgm için çok mutlu olurdum blkde msn sni vermedgi içinde üzülürdüm öf çok knustum :D:D
sokakta görsem donar kalrdım heralde kal gelirdi inanmakta zorluk çekerdm aceba gerçkten o mu die cesaret falan unutudm onu karşıma MURAT EKEN aşkımm çkıcak ve hala cesaretimi dşüncem fırlardm yanına bayılıorum ona yaaaa...
delirirdim yaa cnm bnm nerde görsem öyle heycanlanıyorum ki çok tatlısınn yaa hemen gider konuşmaya çalışırdm çk iyi bir oyuncu olduğunu söylerdim çk yetenkli olduğunu onla fotoğraf çektiirirdmm imzalı resmini alırdmm boynuna atlardm ya bilmiorumm ama onu çokkkkkkkkk sewiyorummm